skip to Main Content

Het was een prettig weerzien met jullie, na één jaartje. Een mooie vernieuwde gîte en alle comfort. Wat moet een mens nog meer hebben! Genoten van goed weer, slecht weer, maar vooral van lekker eten en goed gezelschap! Het was een week met ups & downs, maar daar laten we ons niet aan kennen. Het was VOORAL fijn samenwerken met jullie. Tot een volgende keer!

21 oktober 2023

Wij genoten van een heerlijke, rustige week in dit prachtige, rustige huisje. Heerlijk wandelen, stadjes bezoeken (en de kapper!). Mooie meertjes, zo dichtbij. Pas op: de top vanaf de cabine van Super Besse is verboden voor honden! Dank & hartelijke groet,

16 september 2023

We hebben enorm genoten van onze vakantie hier! Hartelijk bedankt voor het lekkere eten, de vele tips en de mooie wandelroutes. Billie was heel blij met zijn lekkere cadeautje voor zijn tweede verjaardag! Super lief dat jullie daaraan dachten. Verder is de omgeving natuurlijk prachtig met Lac Pavin, Besse, het kasteel van Murol, de crêperie Chez la Jeanne enz. Voor de paardenliefhebbers raden we “Les Islandais de la Rodde” zeker aan. We komen zeker nog eens terug, misschien wel in de winter 🙂 Veel succes met het bouwen van de sauna! Bedankt voor jullie gastvrijheid!

18 augustus 2023

Hele fijne locatie, aangenaam ontvangst en lekker lokaal eten. Puy de Sancy beklommen, Picherande meermaals ontdekt met wandelen! Zeker aan te raden om af te koelen beneden in het riviertje samen met de hond!

22 juli 2023

Voor het eerst in Frankrijk. Op zich al een belevenis voor ons. Maar mede dankzij jullie zeer geslaagd. Een ontvangst met open armen, een prachtig mooi, schoon en compleet ingericht huisje. Wat een plek ook, in slaap vallen met een kabbelende rivier op de achtergrond. We hebben heerlijk gewandeld en getourd aan de hand van jullie tips. We genoten van de prachtige natuur, de stilte en de ruimte. We bezochten chateau Murol, de grotten van Jonas en St. Nectaire. We gingen naar de markt in Egliseneuve en lunchten in Hotel du Nord en dineerden meerdere malen heerlijk in La Providence. Het was alsof we terug gingen in de tijd. Het gemoedelijke en wat opviel, nauwelijks iemand die op zijn telefoon bezig was! Aandacht voor elkaar, niets wat daar tussen komt. Daar kunnen wij, gestreste Nederlanders wat van leren! Kortom, wij hebben genoten! Jullie hebben hier wat prachtigs tot stand gebracht. Bedankt dat wij hiervan mochten genieten. Succes met jullie verdere plannen. Met tussentijds de nodige ontspanning 😉 Liefs,

04 – 17 juni 2023

Wat hebben wij genoten van jullie Gîte, Table d’Hôte en schitterende omgeving! We zijn heerlijk tot rust gekomen. Ook al was het weer niet al te best de afgelopen dagen, zijn we er toch alle dagen even op uit getrokken met onze twee Border Collies Layka en Kenji. Op onze eerste dag dachten wij “laten we rustig beginnen, een kleine wandeling vanaf de Gîte langs twee watervallen”. Wat een wandeling van 1 uurtje had moeten zijn …. hebben wij er 2,5 uur over gedaan … (wat zijn wij goed in routes lopen 🙂 ) De volgende dag Lac Pavin, wouw wat prachtig! Dat blauwe water, zo helder, echt adembenemend. De volgende dag naar Le Mont Dore met de kabellift naar de top van de Puy de Sancy gebracht, ruim 1800 meter hoog. Schitterend en wij troffen het met het weer, wat een uitzicht. De dagen erna hebben wij de meren: Lac de la Crégut, Lac Chambon, Lac de Tauron, Lac Bourdouze en Lac de Lastioulles bezocht en er een wandeling gemaakt. Wat is de Auvergne schitterend!!!

Bedankt voor jullie gastvrijheid. We zullen jullie gîte zeker promoten bij onze vrienden en kennissen. En wie weet tot ziens XXX

20 – 30 september 2022

Wat hebben we genoten van ons weekje vakantie in jullie comfortabele en gezellige gîte. De omgeving en de natuur is hier prachtig en een ware ontdekking voor ons. Het was de eerste maal dat we in de Auvergne op vakantie waren. Ongelofelijk mooi!!! De ontvangst, jullie gastvrijheid en vriendelijkheid was super. Een plek waar we zeker naar terugkeren en zullen aanbevelen bij familie en vrienden. Het was mooi om te zien hoe goed de honden samen konden spelen. Het allerbeste gewenst met al jullie volgende plannen. Vele groeten,

03 september 2022

We hebben genoten van een fantastische week. Jullie gîtes zijn gezellig en warm ingericht en geven onmiddellijk een thuis gevoel. Onze 2 honden hebben genoten van de omheinde tuin en het spelen met hun vriendjes en dan hebben we het nog niet gehad over de wateravonturen in de Rhue van Bordy en Luna. Ook op gastronomisch vlak werden we verwend. 3 Heerlijke gerechten. Jullie passie en harde werk is voelbaar en zichtbaar en maakt dat wij ons echt als gasten voelen. Kortom een topvakantie waar we nog lang gaan van nagenieten.

27 augustus 2022

Hartelijk dank voor de gastvrijheid. We hebben genoten van de wandelingen met de honden Sebas & Guinness in de prachtige natuur, de heerlijke meertjes om lekker af te koelen, want warm was het. Nogmaals bedankt voor de heerlijke fles wijn ter gelegenheid van Ton zijn 60e verjaardag. Een hele fijne plek om te verblijven!

06 augustus 2022

Eerst en vooral bedankt voor de hartelijke verwelkoming bij aankomst! De vakantie zelf was echt leuk. De flatcoats Oban en Igor hadden de tijd van hun leven als waterratten … meertjes in en uit evenals de watervallen. Niks van water is hun ontgaan …. echt DE MAX voor hun … Ook de gîte is super knus ingericht, alles bij de hand en lekker ruim. Dus wie weet ergens in de toekomst als Igor groter is en langere wandelingen aankan komen wij nog eens terug … Tot dan.

28 juli 2022

Wat hebben jullie hier een pareltje neergezet! We waren op zoek naar een adres waar ook onze Felix volop zou kunnen genieten, maar “Maison van Stijn” is véél meer dan een paradijsje voor viervoeters! Wat hebben wij genoten van de mooie, verzorgde gîte, de lekkere maaltijden en flesjes wijn en de klaterende rivier. Om nog maar te zwijgen over jullie gastvrijheid, de rust, gezelligheid en omgeving. Deze week hadden we écht nodig om even bij te komen en te ontspannen. En óf dat gelukt is: de batterijen zijn weer opgeladen! Wij komen zeker opnieuw terug, wie weet wel in de winter! Gewoon om na een koude dag  te genieten van de sauna 😉 . Dus hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. En, tot heel gauw! Tip: La cascade de la Barthe (korte wandeling naar verfrissende waterval)

16 juli 2022

We hebben een super vakantie achter de rug. Gerti & Ellen, bedankt voor de gastvrijheid. Jullie, de gîte, de caravan en de pizza’s waren top! Lola heeft de week van haar leven gehad. Wij zijn goed uitgerust, Lola gereed om uit te rusten! Bedankt voor alles!

8 juli 2022

Back To Top