skip to Main Content

Bedankt voor weer een SUPER LEUKE week!
Een warme ontvangst
Zonnig weer
Lekker eten
Aangename wandelingen
En een zalige massage van Judith
Meer kan je toch niet wensen?
Tot volgend jaar!

08 juni 2024

Onze 1e kennismaking met de Auvergne en jullie gîtes. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en heerlijke kookkunsten. De natuur, de wandelingen maar ook het verkennen van de omgeving heeft ervoor gezorgd dat we heerlijk ontspannen naar huis gaan. Jullie hebben een prachtige plek gecreëerd. Dank jullie wel!

27 april 2024

Ik had het voorrecht om een middagje proef te draaien in de hout gestookte sauna bij Maison van Stijn. De afgelopen maanden zijn ze namelijk druk bezig geweest om een inspirerende buiten ruimte te creëren, een wellnessdeck met daarbij een houtgestookte sauna. Zodra je de prachtige sauna instapt ervaar je een oase van rust. De hout gestookte kachel geeft natuurlijke warmte af en deze hoge stralingswarmte voelt prettig aan. Dit is echt een authentieke saunabeleving!
18 april 2024

Wat wonen jullie op een prachtige plek. We mochten er ook een week van genieten. Met dank aan jullie wandellijst hebben we veel van de omgeving gezien, zowel vanuit de gîte als op een klein stukje rijden. Zo in de herfst is het extra mooi en rustig. De honden konden op de meeste plekken los. Voor hen waren de bal-zwemplekken bij de watervallen ideaal om te spelen. Aanraders voor wie van zelf koken houdt: de markt van Besse op maandag en van Egliseneuve op woensdag. Super bedankt voor de fijne ontvangst met Welkomstmenu en we hopen nog een keer terug te komen!

21 oktober 2023

We hebben afgelopen week genoten van deze gîte: comfortabel, ruim en goed uitgerust. Het weer was fantastisch: niets dan zon en aangename temperaturen. Ook de maaltijden van Gerti waren erg smakelijk. Deze tweede keer bij jullie is ons weer zeer goed bevallen en zal dus zeker niet de laatste keer zijn! Veel succes met de afbouw van de sauna en tot de volgende keer.

14 oktober 2023

We hebben een heerlijke week gehad. Elke dag een lange wandeling, prachtig weer en lekker eten. Hartelijk dank voor de gastvrijheid, we zullen jullie mooie gite zeker aanbevelen.

30 september 2023

Ondanks het nu en dan mindere weer, een absolute mooie week doorgebracht. Zeer toffe ontvangst, mooi en gezellig huisje, honden uitermate tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

01 september 2023

We waren hier voor de 2e keer en wat hebben we weer genoten! Van jullie gastvrijheid, heerlijke huis en mooie omgeving. Onze hond Cliff voelde zich direct weer thuis en heeft zich flink kunnen uitleven in de tuin samen met de hond Billie van de buurtjes. Het was heel fijn om hier mijn 50e verjaardag te kunnen vieren! Nogmaals bedankt voor de heerlijke fles wijn die jullie me in de ochtend kwamen brengen met ballonnen en lieve kaart. Veel liefs

18 augustus 2023

Dankjewel voor de gastvrijheid! We hebben enorm genoten van ons verblijf en jullie prachtige huisje!

12 augustus 2023

We kwamen voor de tweede keer naar dit zalige huis en deze prachtige omgeving. We ontdekten opnieuw fantastische wandelingen en zalige plekjes om te eten en te drinken. Ook Isa leek het hier nog te herkennen en amuseerde zich rot. Ze voelde zich direct terug thuis. Het weer was minder dan vorig jaar maar dat deerde ons niet. Ideaal om te wandelen. Fantastische week achter de rug! Vele groetjes en tot de volgende …

29 juli 2023

Daar waren we weer. Maar liefst voor de 6e keer. We zijn echt verliefd op deze streek. Zoveel mooie natuur en alles zo mooi groen. Dit jaar hebben we op 3 na alle Horizon kunstwerken bezocht. Altijd leuk om zo weer andere plekjes te ontdekken. Ook zijn we met de telecabine in Super Besse richting Puy de Sancy gelopen. Voor de rest veel gewandeld, gezwommen en rond getourd. Ook is de BBQ een paar keer aan gegaan. En leuk om jullie nieuwe project te hebben mogen bewonderen. Misschien tot in het najaar, maar dan om te helpen klussen!

24 juni – 12 juli 2023

Wat een mooie gîte en zo heerlijk ruim! Ook de omgeving is prachtig en we hebben her en der lekker gegeten in authentieke Franse restaurantjes. We hebben genoten en ook Kayla heeft het erg naar haar zin gehad.

29 juni 2023

Back To Top