skip to Main Content

Voor  de tweede keer te gast bij jullie en zoals gewoonlijk alles terug tip top in orde. De gîte was prachtig en van alle luxe voorzien. We hebben genoten van onze wandelingen en de streek en hebben veel geluk gehad met het mooie weer. Terug een paar nieuwe ontdekkingen gedaan. Op naar ons volgende bezoek en zoals we zien komt er terug een nieuw project aan. Veel succes alvast met de werken en nog eens bedankt voor alles.

15 oktober 2022

Ons weekje in de gîte is voorbij gevlogen! En wat hebben we genoten van alles. De prachtige omgeving, het heerlijke eten en de rust die hier heerst. Iedere dag verse frambozen plukken en de mooiste vlinders spotten vanaf je terras, wie wil dat nou niet in zijn vakantie? Onze Labradoodle Cliff heeft genoten van het spelen en rennen met de honden van de buren. Lekker stoeien met de Pomeriaan of trainen met de agility van de Bordercollies, het kon allemaal. Bedankt voor alles! En jullie gaan ons zeker nog een keertje terugzien!

27 augustus 2022

Ons verblijf in de Auvergne is voorbij gevlogen. Wat een prachtige streek! We hebben volop genoten van de mooie omgeving tijdens de zalige wandelingen die je hier kan maken. We hadden heel veel geluk met het mooie weer: niet te warm, niet te koud. Perfect! Over het huisje enkel lovende woorden. Heel netjes, alles aanwezig wat je nodig hebt. De mannen waren in de zevende hemel dat ze met het tv-kaartje naar de Tour de France konden kijken. Onze hond Isa had hier de tijd van haar leven. Ravotten met de honden van de buren in de perfect omheinde tuin en tot rust kunnen komen op het terras. Onze Beagle was wel te slim en te handig: ze kon met gemak de houtblokken onder de poortjes wegschuiven en ontsnappen naar de tuin. Bedankt voor de leuke vakantie en de perfecte gastvrijheid.

29 juli 2022

Yuki heeft het enorm naar zijn zin gehad. Vele wandelingen, plonsjes in het meer en ravotten in de gemeenschappelijke tuin. De eerste week heeft hij de Flatcoated Retriever, Lola, van de gîte naast ons leren kennen waar hij dolverliefd op werd. De tweede week had hij veel plezier met de zwarte herder, Ursa, en Labrador  Felix. Zijn vriendjes kwamen hem telkens halen om te spelen. De drie musketiers. Het was zowel voor Yuki als zijn baasjes een vakantie om niet snel te vergeten.

15 juli 2022

We hebben afgelopen 3 weken alle soorten weer meegemaakt, behalve sneeuw. De eerste week warm, de tweede week nat, de derde week van alles wat. Ondanks dat we hier geen rekening mee hadden gehouden, toch enorm genoten. De dames Van Stijn zijn echte gastvrouwen en helpen je waar ze kunnen. Ook de omgeving is waanzinnig mooi. De honden hebben lekker gezwommen en we hebben mooie wandelingen gemaakt. Alles bij elkaar enorm genoten en daar draait een vakantie om!

01 juli 2022

“Maison van Stijn” is voor ons en onze keesjes ondertussen als “thuiskomen”. Vorig jaar hadden we enorm veel sneeuw; dat misten we nu wel een beetje. Toch hebben we mooie wandelingen gemaakt, alle hondjes heerlijk los. Door dat vieze corona beestje geen normale Table d’Hôte. We moeten dus nog eens terugkomen en dat doen we met véél plezier. A la prochaine fois!

05 januari 2022

We hebben genoten van ons weekje in de Auvergne. Wat een mooie streek! Wegens corona een aangepaste Table d’Hôte maar het eten was lekker! De gite is mooi en praktisch. Bedankt en misschien tot nog eens

18 september 2021

Het was voor ons al heel lang geleden dat we nog naar een vakantiehuisje gingen. We hebben ons echter op geen enkel ogenblik beklaagd dat we voor deze vakantie kozen voor “Maison van Stijn”. We hebben genoten van de wandelingen en uitstappen in deze prachtige regio. De wandelingen met de blauwe streepjes aan “Chateau de Val” zullen we nooit vergeten. Het huisje was prima in orde en gezellig. Een extra pluim voor de chef die voor de maaltijden zorgde. We hebben echt genoten van het eten. Meer dan waarschijnlijk zien jullie ons nog eens terug.

04 september 2021

Nous sommes très heureux de notre séjour chez vous : le gîte est très agréable, le jardin est magnifique, les chiens l’ont vraiment apprécié. Votre gîte est vraiment bien situé, nous avons fait de très belles promenades !

14 aout 2021

Toen we jullie huisjes online tegenkwamen waren we heel benieuwd. Dat zag er leuk uit! Het was ook een totaal andere streek dan we gewend zijn. De Auvergne is prachtig. Het landschap kan ons bekoren. Het heeft indruk gemaakt! Ook jullie huisje “Les 3 Etoiles d’Auvergne” is super! Chapeau wat jullie hebben verwezenlijkt! We voelden ons onmiddellijk thuis en ook de tuin is prachtig om in te genieten. Ook onze 2 Aussies Ziko & Kamiel hebben genoten van de prachtige wandelingen, het zwemmen in de diverse meren, de watervallen en jullie tuin. We hebben ook met veel smaak genoten van het lekkere eten! Dikke merciekes voor alles!! Jullie zijn een aanrader! We komen zeker terug!

24 juli 2021

Wat was het fijn vertoeven in jullie supergezellige huisje. We voelden ons onmiddellijk thuis, ondanks het bar slechte weer. Tussen de buien door toch heerlijke wandelingen kunnen maken, mede dankzij jullie tips. Jullie zijn sympathieke gastvrouwen die ons prima verzorgden. Dankjewel het was top! P.S. Higgins en Chouffe vonden de tuin en de prachtige Auvergne bossen geweldig!

17 juli 2021

Ieder jaar proberen we een andere regio in Frankrijk. De eerste keer in de Auvergne was niet enkel voor ons een echte meevaller, ook voor Quattro en Spirou een echt wandel- en zwemparadijs. De wandelingen die jullie voorstelden waren één voor één echte top-wandelingen. Zowel met zon of regen (die we hier toch ook wel gehad hebben). De gite is ruim, stijlvol en van al het nodige voorzien. En – last but not least – de Table d’Hôte, weliswaar wegens Corona aan huis gebracht, zorgde voor een zorgeloze, ontspannen vakantie. Hartelijk dank, misschien tot een volgende keer. We raden jullie in ieder geval aan bij onze “hondenvrienden”

26 juni 2021

Back To Top