skip to Main Content
VAN 💚 WELKOM BIJ MAISON VAN STIJN IN DE FRANSE AUVERGNE

Helpende Handen

Het is onze missie mensen bewust te maken hoe zij zelf hun eigen vitaliteit en gevoel van welzijn kunnen beïnvloeden en daarmee gezamenlijk te bouwen aan een mooiere en gezonde wereld waarin mensen vanuit positiviteit, creativiteit en liefde zich met elkaar verbinden. Vind je dit een mooi streven en draag je daar graag aan bij, dan kun je ons daarbij helpen

Als vrijwilliger help je ons bij de vele werkzaamheden die wij hebben, zodat we onze plannen sneller kunnen realiseren, waardoor jij direct bijdraagt aan het uitdragen van onze missie. Denk hierbij aan zeer uiteenlopende werkzaamheden zoals onderhoud van de tuin, renovatie werkzaamheden aan de panden en bv de trap naar de rivier, hulp bij bouwprojecten, zoals bv in Loubinoux, hulp bij multimedia-werkzaamheden etc. Voorop staat voor ons dat we in een gezellige sfeer met elkaar samenwerken waarbij iedereen datgene doet waarmee hij/zij het best tot zijn recht komt.

Ben je geïnteresseerd in wat de klussen inhouden en wat je van ons (terug) kan verwachten, stuur dan een persoonlijk berichtje naar info@maisonvanstijn.net dan nemen we contact met je op. Ook als je andere ideeën hebt hoe je ons (kosteloos) kunt helpen dan komen wij graag met jou in contact!

Waar kun je ons mee helpen?

Buitenkansje : Klusweek 20 – 27 april 2024

Ervaringen van onze gasten

Wij zijn aan de laatste dag van onze herfstvakantie. Jammer genoeg! De week is hier voorbij gevlogen! We hebben ontzettend mooie wandelingen gedaan, mooie gezellige dorpjes bezocht. Het weer zat niet altijd mee maar dat heeft ons er niet van weerhouden om toffe, opwindende mountainbike routes te doen. Als afsluiter kregen we een mooi wit, winters tapijt waar we volop van genoten hebben om daarna moe & koud terug te keren naar jullie warme gezellige huisje. Ook voor de honden was het dolle pret tijdens de uitstappen, maar ook in jullie toffe, goed omheinde tuin (wat wij toch wel heel belangrijk vinden) hadden ze de tijd van hun leven (zoals jullie zelf wel hebben kunnen zien :-)). Beste Gerti & Ellen, nog veel geluk en succes in de toekomst! Het is jullie van harte gegund!

04 november 2023

Ben, Els, Emeline en hun Franse Bulldog & Beauceron Viënna & Diaz
Gîte du Bois II

Het was een prettig weerzien met jullie, na één jaartje. Een mooie vernieuwde gîte en alle comfort. Wat moet een mens nog meer hebben! Genoten van goed weer, slecht weer, maar vooral van lekker eten en goed gezelschap! Het was een week met ups & downs, maar daar laten we ons niet aan kennen. Het was VOORAL fijn samenwerken met jullie. Tot een volgende keer!

21 oktober 2023

Martine, Jean-Pierre en hun Border Collie Beau
Gite du Bois I

Wat wonen jullie op een prachtige plek. We mochten er ook een week van genieten. Met dank aan jullie wandellijst hebben we veel van de omgeving gezien, zowel vanuit de gîte als op een klein stukje rijden. Zo in de herfst is het extra mooi en rustig. De honden konden op de meeste plekken los. Voor hen waren de bal-zwemplekken bij de watervallen ideaal om te spelen. Aanraders voor wie van zelf koken houdt: de markt van Besse op maandag en van Egliseneuve op woensdag. Super bedankt voor de fijne ontvangst met Welkomstmenu en we hopen nog een keer terug te komen!

21 oktober 2023

Angelique, Chris en hun labradors Boef en Brum
Gite les 3 Etoiles d'Auvergne
Back To Top