skip to Main Content

This is not a dream, This is a plan

Als je niet je hoofd maar je hart volgt kan het zo maar zijn dat je op een koude zaterdagavond in december, voor de warme inserthaard in je eigen gîte, onder het toeziend oog van de notaris, een koopcontract tekent voor een oude, onbewoonbare “Fermette” in Loubinoux

Waren we op zoek naar een volgend bouwproject? Nee!!! Toch tekenden wij in december 2022 het koopcontract voor een oude “Fermette” op een mooi stuk grond in Loubinoux. Ons geduld was inmiddels flink op de proef gesteld. 11 Maanden nadat we voor het eerst voet hadden gezet op dit “stukje paradijs op aarde” waren de formaliteiten eindelijk rond. 11 maanden lang keek Gerti verlangend naar de screensaver “This is not a dream, This is a plan” op haar pc en had Ellen in haar hoofd en op papier de hele verbouwing al uitgedacht.

In het koopcontract wordt het onroerend goed beschreven als onbewoonbaar en daar is geen woord Frans aan. Werkelijk alles moet er nog aan gebeuren. Een enorme kluif werk dus…. wederom. En we hebben er zin in! Want we zijn als een blok gevallen voor deze inspirerende plek en haar potentieel. We volgen ons hart, luisteren naar onze intuïtie en gebruiken natuurlijk ook onze hersenen 😉 Er gaan mooie, inspirerende dingen gebeuren en daar kun jij deel van uit maken!

Het is een meer jaren plan, dat moge duidelijk zijn. Stapje voor stapje beginnen we in Loubinoux met het creëren en vormgeven van een “Holistisch Inspiratie Centrum”. Een inspirerende cursusruimte, royale keuken, sfeervolle slaapkamers en een eetbare tuin. Een plek waar, je op onderzoek kunt gaan naar de verbinding met jezelf, de ander en de natuur. Iets specifieker kun je denken aan: Retraites, Workshops, Bewustzijnsontwikkeling, Yoga, Meditatie, Breathwork, Moestuin…

De activiteiten die Maison van Stijn zowel in Egliseneuve d’ Entraigues als in Loubinoux gaat organiseren zullen organisch meegroeien, “pas à pas” dus. Nieuwsgierig naar wat er voor jou te doen is? Onze activiteiten en ander nieuws zullen we bekend maken via onze social media kanalen (Facebook, Instagram en Youtube), blogposts en onze website. Volg ons dus!

Lees ook: Loubi-who? Loubinoux!

Back To Top